Lid worden?

Lijkt het u leuk om lid te worden? Kom dan eens vrijblijvend langs in de speel-o-theek. U krijgt dan een uitgebreide rondleiding van onze vrijwilligers.

Als u uw kind lid wilt maken, dan kan dat direct. U vult een inschrijfformulier in en krijgt een voorlopig abonnement. Daarmee kunt u gelijk al speelgoed lenen.

Wilt u alvast thuis dit inschrijfformulier invullen? Dat kan! Neemt u dit dan mee en de dienstdoende vrijwilliger helpt u bij het verkrijgen van het abonnement. 

Heeft u nog andere vragen? Hier ziet u er veel beantwoord.

De kosten per abonnement per jaar zijn:

Binnen de gemeente                                                     Buiten de gemeente

1e  kind  €16,50                                                                              €19,-
2e kind   €15,25                                                                              €17,75
3e kind   €14,-                                                                                 €17,50

Opvolgende kinderen zijn gratis

Het is mogelijk om meerdere abonnementen te nemen, bijvoorbeeld voor scholen of kinderdagverblijven. Deze vallen niet onder de gezins-reductieregel en kosten per stuk dus € 16,50.

De contributie wordt één maal per jaar automatisch van uw rekening afgeschreven. U geeft hiervoor een machtiging. Als Uw kind in de loop van het jaar lid wordt, betaalt u tot eind december.
Uw kind blijft lid totdat u opzegt.

Opzeggen

Opzeggen kan per 30 juni óf 31 december. Als u per 30 juni opzegt, kunt u een gedeelte van de al betaalde contributie teruggestort krijgen.

Opzeggen kan bij de speel-o-theek, door middel van dit formulier. Alle geleende materialen moeten ingeleverd zijn, en eventuele openstaande boete(s) moeten voldaan zijn.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van bovenstaande informatie, dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier, of bellen met de speel-o-theek tijdens openingsuren.


Knipkaart

Heeft u bijvoorbeeld een kinderfeestje of een familiedag, dan kunt u door middel van een knipkaart meer speelgoed lenen. Met een knipkaart kunt u namelijk 4 stuks extra speelgoed lenen (4 stuks tegelijk, of verspreid). De kosten van een knipkaart zijn €5,-.
Het is ook een leuk cadeau om aan een opa of oma te geven. Zij kunnen dan (eventueel met kleinkind) leuk speelgoed lenen. Of zorgen dat er leuk speelgoed in huis is als kleinkinderen langs komen.